Bokning - Priser - Referenser

Bokning

Info och bokning via 076 3136408 eller kontaktformuläret

Adress: Skolvägen 22 i Mölnbo nära pendeltågstation

Gratis kundparkeringar om du kommer med bil

Klicka här för en närmare vägbeskrivning

Akupunktur är godkänd som friskvårdsbehandling

Vi har F-skatt, patientansvarsförsäkring och tystnadsplikt

Vi uppfyller socialstyrelsens alla hygienföreskrifter 

Vi använder enbart godkända sterila engångsnålar

Tidbokning enbart efter överenskommelse. 

Kolla gärna våra i all sjukvård vanliga avbokningsregler här

Priser

Första besök med diagnos och behandling 795.-

Rabatt om du sedan bokar flera behandlingar

Akut smärtbehandling 695.-

Kinesisk hälsodiagnos utan behandling 495.-

Vi har även fina presentkort för olika tillfällen 

Möjlighet att betala kontant, med kort, Swish, Epassi, Klarna

 

Kontaktformulär

 
 
 
 
 

Referenser ifrån några av mina patienter


"Under flera år har jag haft värk och krämpor på olika sätt. Jag har ofta besökt olika läkare, då jag känt mig sjuk. När coviden kom tog jag vaccinet och fick svåra biverkningar. Mycket högt blodtryck/låg puls, men även mycket lågt blodtryck/hög puls. Det kunde alternera under flertalet gånger under dagen. Jag var yr och mådde illa. Hade besvär med andning, värk i hela kroppen och hjärtrusning. Kunde i stort sätt ej äta. Allt smakade konstigt och mejeriprodukter smakade djur. Gick ner 10 kg under kort tid, helt orkeslös och lågt självförtroende. Hade svårigheter att få ihop min arbetssituation samt gick och lade mig i stort sett direkt när jag kom hem. Det var då jag bokade då tid hos Linda Wang Ellefsen som sa att jag nog varit utmattad i flera år. Sedan föll allt på plats! Efter akupunktur och olika kosttillskott blev jag snart bättre!! Idag har jag varken värk, psykisk oro eller några andra problem. Det känns nästan lite konstigt, vart tog allt vägen? Känner jag mig lite trött ibland, då lyssnar jag på det och vilar mer och följer Lindas anvisningar. Så STORT TACK Linda Wang Ellefsen för att du hjälpt mig tillbaka till livet igen!"

Ulrika 65 år, undersköterska


"Jag vill gärna ge Linda Wang Ellefsen på hennes TCM Klinik mina bästa rekommendationer! Jag har sökt hjälp främst för fysiska obalanser såsom idrottsskador av olika slag men ockå gällande mitt psykiska mående. Linda har hjälpt mig till tydlig förbättring där inget annat har fungerat. Linda är warm, vänlig, kunnig, förtroendeingivande och gör alltid det lilla extra för att hjälpa till på bästa sätt. Hon föklarar den kinesiska medicinen på ett tydlig sätt och ger alltid konkreta råd utifrån ett helhetsperspektiv och utifrån vad som är bäst för just mig. Jag känner mig trygg och väl omhändertagen hos Linda! Extra plus för att det finns gratis parkeringsplatser precis utanför. Så enkelt och smidig!"

Cecilia 46 år, socionom


"Har flera gånger försökt skriva en recension men jag får liksom inte fram hur fantastiskt det är. Jag har så mycket att tacka henne för! Linda har varit en stor del i min läkning och hon har delvis räddat mitt liv! När jag kom till Linda var jag alldeles nedslagen i sorg, var självmordsbenägen och mådde fruktansvärt dåligt på alla fronter - psykiskt, själsligt och kroppsligt. Att hitta Linda var som en blessing in the sky. Hon är otroligt professionell med väldigt imponerande kunskap samtidigt som hon har en fantastiskt fin energi med ett varmt och mjukt sätt. Jag har fortsatt att gå till Linda regelbundet under flera år trots att jag nu mår väldigt bra! Det finns alltid någon liten obalans att justera och det är så kraftfullt att få koll på kroppen och hälsan och det är värt ALLT att få må fantastiskt! Det är helt enkelt den bästa investeringen jag kan ge mig själv för att fortsätta må fantastiskt!"

Malin 34, fotograf


"För en månad sedan fick jag nog! Jag fick nog av att bli proppad med ständigt nya mediciner och att ingenting gav resultat... Så jag tänkte "nä nu jävlar!" och kontaktade en kinesisk läkare, Linda Wang Ellefsen i Mölnbo. Hon höll på med mig i tre timmar!!!! Så efter tre återbesök, omläggning av kost, akupunktur och nya levnadsregler har jag gått ner 5kg, blodtrycket har gått ner, magen är iordning och jag har tagit bort medicinerna! Jag är så tacksam! Linda är min nya guru..!"

Anna 54 år, lärare


"Kan inte riktigt fatta det än! Smärtan i ryggen bara försvann efter behandlingen. Har varit både hos vårdcentralens arbetsterapeut och hos en kiropraktor, provat också Reiki Healing och det gav inget. Någon tipsade om Linda i Mölnbo och jag letade upp henne på internet. Det var bra, jag har inte haft så bra erfarenhet av sjukvården innan, min nervositet inför besöket försvann ganska snabbt. Hon visade ett genuint intresse i mig och min situation. Hon tog upp ganska känsliga saker och jag undrar hur hon kunde lista ut det och ställa frågor om just det.. Men det kändes faktiskt inte obekvämt eller fördömande, hon känns varm och empatiskt.. Behandlingen tog långt över en timme. Det var min första upplevelse av akupunktur. Trodde aldrig innan att det skulle vara behagligt och avslappnande med nålar, och vilken lindring det gav. Tusen tack Linda för att du tog hand om mig, jag är så imponerad av dig som person och din kunskap och hur du bemötte mig och ändrade mitt liv till det bättre! Skulle du jobba på en restaurang skulle du säkert få enormt med dricks..!"

Thomas 48 år, företagare


"Hos Linda känns det hoppfullt, hon är närvarande och vårdande. Ger bra behandlingar som var livsavgörande många gånger och min energi höjds så många grader. Är så tacksam för professionell och hjärtlig behandling och alla gratis tips om örter och vitaminer!"

Jana 51 år, operatör


"Kliande eksem och många besök hos olika specialister. Ingenting hjäpte mig riktigt. En arbetskollega hade hört talas om en kinesisk kvinna som visst kunde fixa hopplösa fall. Bokade tid hos henne trots att jag var lite skeptiskt. Men ågrade inte det, vilket imponerande bemötande! Fick mycket att tänka på. Trodde aldrig att kost och levnadssätt hade så stor inverkan. Varför berättade man inte det tidigare. Då hade jag sluppit mycket. Blev så mycket bättre, sover bra igen och vet nu vad som ger besvär.Tack för allt du gjorde för mig!"

Arne 62, taxichafför


"För tre år sedan började jag gå hos Linda. Det förändrade mycket i mitt liv. Jag fick mig tankeställare angående min livsstil och gjorde förändringar bl a i kosten jag förut inte trott var möjliga. Värken försvann och hälsan blev bättre. Balansen och måendet stabiliserades. Nu lägger jag in regelbundna besök för att hålla mig så här frisk, glad och positiv även i fortsättningen. Linda Wang Ellefsen är fantastisk! Oerhört kunnig, intuitiv och behaglig. Hon är en gåva jag rekommenderar till alla som söker den genuina traditionella kinesiska medicinens hjälp."Helen 52 år, hypnosterapeut


"Linda Wang Ellefsen är väldig kunnig på många områden, väldig lyhörd och kommer med olika förslag, tar väl hand om sina kunder. Jag kan verkligen rekommendera henne!"

Peter 58 år, byggföretagare


"Fantastisk att komma till Linda Wang Ellefsen! Jag är mycket intresserat i kinesisk medicin och har varit hos flera kinesiska läkare genom åren. Det var ingen av dom som pratade så bra svenska som Linda. Hon förklarade orsaken till mina besvär mycket ingående och jag är så tacksam att äntligen kunna få svar på alla mina frågor. Hon ringde även upp när jag undrade över något senare. Behandling kändes mycket proffsigt och hennes nålteknik mycket behagligt, jag är ganska känslig men kände knappt något alls, och det var många nålar... Behandlingen avslutades med en superskön kinesisk massage och jag mådde såå bra efter besöket. Jag uppskattar alltid mycket att komma till hennes klinik!"

Anders 49 år, restaurangchef 


"Både min fru och jag har blivit hjälpta av Linda. Hon fixade bl a min jobbiga tennisarmbåge och hjälpte min fru med hennes PMS som var en stor påfrestning för hela familjen. Man kan nästan säga att Linda räddade vårt äktenskap.. Vet inte riktigt hur hon gjorde men jag fick nästan en helt ny fru! Tack fantastiska Linda för ditt underbara mjuka sätt och din imponerande kunskap!"

Göran 36 år, datatekniker


"Jag  upplever Linda Wang Ellefsen som extremt kompetent och mycket professionell. Om det är något hon är osäker på så tar hon noga reda på mera fakta för att behandlingen ska bli optimal. Hon har hjälpt mig med både pollenallergi och diverse muskelinflammationer."

Miguel 47 år, entrepenör


"Stora problem med återkommande plågsamma besvär med ischias! Linda Wang Ellefsen räddade mig! Jag är så tacksam för hennes underbara behandlingar, nu symtomfri på länge!"

Erik 35 år, snickare


"Jag är så glad att jag hittate Linda Wang Ellefsen, jag var så risig och hade så ont att jag nästan grät vid varje steg jag tog. Men kände redan efter första behandlingen att det började lätta och nu efter 4 behandlingar så är jag inte helt frisk ännu men så mycket bättre redan! Idag kan jag gå inomhus utan kryckor eller käpp! Jag har mycket kvar innan jag är helt tillbaka, men nu har jag iallafall mycket gott hopp om att jag blir det! Linda Wang Ellefsen är en varm och snäll och omtänksam person som inger mig stort förtroende! För mig har dessa behandlingar varit till stor hjälp!"

Ing Marie 75 år, pensionär


"Det var skönt och avstressande. Man blev väl omhändertagen!"

Pel 63 år, assistent


"Mosig och lättad. Full av liv. Efter nälar, kopping och värme i ett rum i Mölnbo. Lindas händer varsamt längs med ryggen. Hennes ömhet. Hennes professionalism. Just vad min kropp behövde just nu. Vi alla behöver ett varmt rum att landa i."

Sandra 34 år, föreläsare


"Fick akuta problem med kraftig pollenallergi och en vän hänvisade mig om Linda i Mölnbo. Jag fick lindring redan efter första besöket och jag fick små speciella öronplåster på vissa punkter i öronen som jag skulle trycka på regelbundet under tiden fram till nästa besök. Det var till mycket stor hjälp och jag kom igenom pollensäongen utan några besvär.Tusen tusen tack Linda!"

Karin 25 år, kassör


"Jag är jättenöjd med behandlingen och bemötandet jag får av Linda Wang Ellefsen! Hon är mycket kunnig, medkännande och stöttande. Jag kommer ned i varv, blir jätte avslappnad och får värdefulla livsstilsråd och tips till självhjälp. Hon är en stor hjälp på min väg ur yrselproblematik och utmattning."

Marie 35 år, musiker


"Nyss hemkommen från bästa akupunkturbehandlingen! Kan verkligen rekommendera Linda Wang Ellefsen! Hon är så kunnig, professionell och nu i coronatider såå noga med allt runt behandlingarna. Känns mycket tryggt!"

Marianne 58 år, diakon


"Försökte att bli gravid länge. Flera misslyckade försök med IVF. Blev gravid efter bara 2 behandlingar hos Linda, helt magisk!"

Moa 32 år, administratör


"Idag hände det igen! jag har gått ett flertal gånger till Linda Wang Ellefsen för bland annat problem med rygg och axlar och vet vilken fantastisk hlälp det går att få av henne. Dagens bekymmer var dock främst en överansträngt, svullen och kraftig ömmande fot. Så .. jag haltade in och gick helt normalt ut! Tack än en gång Linda Wang Ellefsen!

Johan 59 år, företagare


"Jag har haft migrän sen jag var 16, och fick diagnosen när jag var 21. Idag är jag 50 och har provat det mesta som går för att bota/lindra anfallen. För snart tre år sen gick jag till Linda Wang Ellefsen och har gått hos henne regelbundet sen dess. Förutom att hon behandlade mig med nålar, han hon även tips och råd på saker jag borde äta och några saker jag bör undvika. Jag är inte helt frisk, och kommer förmodligen inte bli det heller. Men att gå från att ha migränanfall fem-sex dagar i sträck cirka två gånger i månaden, till att nu ha två-tre dagar en gång i månaden, ibland inte alls, är värt allt."

Jenny 40 år, arbetsledare


"Linda Wang Ellefsen har fått mig att inse hur viktigt det är att ha balans i kroppen för att må bra. Härligt att se att man kan bli friskare utan en massa piller som evt ger biverkningar. Jag rekomenderar alla att ge akupunkturbehandling samt kostrådgivning hos Linda en chans!"
Seppo 63 år, projektledare


"Jag sökte hjälp hos Linda efter flera missfall. Jag fick en fantastisk behandling under min graviditet och många värdefulla tips.

Födde sedan mitt första barn helt problemfritt och är så inderlig tacksam för den helt avgörande hjälpen jag fick av henne! Jag rekommenderade Linda till en annan kvinna som hade svårigheter med att få igång bröstmjölken. Även hon fick omedelbar hjälp av Linda! Hon är en så kunnig och varm och inspirerande person och jag rekomenderar verkligen ett besök hos henne! Att komma till hennes klinik är alltid en härlig upplevelse, en bit av Kina i lilla Mölnbo!"

CA 32 år, projektledare


"Efter 7-års kronisk sömnbrist pga nattvak under småbarnsåren hamnade jag i sån obalans att när barnen väl började sova, fortsatte jag att vakna. Hela mitt hormonsystem blev upp och ner med svettningar, frös och var för varm om vartannat i flera år efteråt. Fick nog. Gick till Linda och redan efter första behandlingen märkte jag skillnad. Förutom nålar, koppning, massage och örter fick jag fick också råd om hur JAG behöver ta hand om mig för att sova gott. Sömnen blev stabil igen! Ibland gör livet dock att jag ändå kan hamna ur balans och inte kan sova. Men, nu vet jag vart jag isf kan få hjälp. Det är en ENORM trygghet!"

Lina 46 år, Enhetschef


"Jag är så nöjd med mina behandlingar hos Linda Wang Ellefsen. Från att ofta ha lidit av svåra migränanfall så har jag nu inte ens spänningshuvudvärk längre! Känns så skönt att slippa äta värktabletter och att kunna leva ett normalt liv.”

Gabriella 41 år, Administratör


"Blev rekommenderad en vän pga yrsel efter en hjärnblödning. Operationen på karolinska gick bra men sedan kom yrseln tillbaka. Jag gick tre gånger hos Linda Wang Ellefsen. Sedan var jag helt återställd. Behandlingen var mycket professionellt gjord och Linda är en fantastisk människa. Vårdcentralen hade aldrig klarat det. Tack Linda Wang Ellefsen!"

Kjell 73 år, pensionär


"Linda Wang Ellefsen är fantastiskt! Hon hjälpte med mina svåra hudproblem. Under så många år och mängder av besök inom vanlig sjukvård hade jag provat absolut allt, men besvären återkom alltid. Jag följde hennes olika tips och blev bättre omgående och väntade och väntade av gammal vana att utslagen skulle komma tillbaka. Men nu har det gått flera år och jag är helt bra! Är såå tacksam bästa Linda!"

Lisa 39, säljare


"Nyss haft mitt första besök. Så nöjd, hon känns mycket seriös och kunnig!"

Therese 47 år, förskollärare


"Jag försökte att bli gravid länge men inget hände och flera IVF försök gav heller inget resultat. Vi gav upp hoppet. Av en tillfällighet läste jag på nätet om någon som hade blivit gravid med hjälp av behandling med akupunktur hos Linda Wang Ellefsen. Vi bokade tid hos henne för ett första besök med diagnos. Hennes kunskap gjorde stort intryck på oss! Hon tog upp saker vi aldrig hade tänkt på att det kan påverka möjligheten att bli gravid och det var så enkla saker! Efter några behandlingar blev jag med barn och födde en frisk pojke utan komplikationer. Vi är så lyckliga och oändlig tacksamma att ha hittat till Linda, tänk om vi hade fått veta om henne redan tidigare!"

JB 37 år, ekonom


"Linda Wang Ellefsen har hjälpt mig ortoligt mycket med min skada jag har i nacken och kan varmt rekommendera henne till alla som har besvär av olika slag!"

Lillemor 61 år, barnskötare


"Efter många år med olika hälsoproblem blev jag tipsad av en bekant om Linda Wang Ellefsen. Mina erfarenheter ifrån vanlig sjukvård har varit mycket negativa och jag fick aldrig någon varaktig förbättring av mina besvär. Min bekant berättade entusiastisk om hjälpen han fick av Linda och det väckte såklart hopp. Men jag bokade till en början enbart en kinesisk hälsodiagnos då jag är lite rädd och aldrig har provat akupunktur tidigare. Besöket hos Linda blev en nästan kuslig upplevelse. Utan att hon på något vis kunde veta om min sjukdomsbakrund så prickade hon in samtliga av mina besvär enbart genom att känna på min puls och titta på min tunga och ställa en del frågor utifrån det. Hon förklarade sedan ingående hur allt hängde ihop och vad som orsakade mina problem. Allt kändes så nytt och nästan overklig enkelt. Jag fick olika kostråd och förslag hur jag själv kunde påverka mina besvär och vad akupunktur kunde göra för mig. Timmen hos Linda kändes som början på ett helt nytt liv och jag förstod nu min bekants entusiastiska känslor! Jag glömde att göra anteckningar men fick så stort förtroende för henne att jag vågade att också boka akupunktur veckan efter. Det var inte farlig alls och min rädsla försvann redan efter några få nålar. Jag somnade under behandlingen och mådde så bra efterpå! Efter några besök hos henne blev jag helt fri ifrån mina mångåriga besvär. Nu rekommenderar henne till alla jag känner. En så trevlig och kunnig person är det sällan man möter. Tack bästa Linda Wang Ellefsen, du gjorde underverk med mig!"

Maria A 48 år, företagare


"Jag och min man är mycket nöjda med Linda Wang Ellefsen! När min man kom till henne första gången kunde han knappt lyfta sin vänstra arm pga domningar, smärta från nacke och spända muskler. Redan efter första behandlingen på drygt 2 timmar med akupunktur, koppning, moxa, guasha och massage kunde han gå därifån helt avslappnad och med ett leende på läpparna! Hon hjälpte mig med mina mag- och sömnproblem. Vi är väldigt tacksamma för all hjälp vi har fått från Linda och kan varmt rekommendera henne! Inte bara för hennes professionella behandlingar utan för all hennes empati, otroliga vänlighet och leende som hon alltid visar sina patienter. Hon är fantastisk människa med mycket kunskap inom traditionell kinesisk medicin. Tusen tack Linda för all din fina hjälp! Du är en ängel!" 

Iwona 59 år, sjuksyster


"Du är fantastiskt Linda Wang Ellefsen! Min kropp och jag är så tacksamma att ha hittat dig! Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig! Rekommenderar alla som inte känner sig helt 100 ett besök. Övervikt, ischias, huvudvärk, ledvärk, sömnsvårigheter, det finns hjälp för allt!"

Helen 51, förrfattare


"Jag har lidit av enormt riklig mens ända sedan jag fick mens för 35 år sedan. Det har påverkat min hälsa mycket - dels har det varit jobbigt att hantera men jag har även haft i stort sett konstant järnbrist och orkeslöshet. Jag har levt med problemen så pass länge att jag nästan har gett upp. Har testat tranexamsyra och p-piller utan resultat. Ärligt talat trodde jag väl inte att Linda skulle kunna hjälpa mig med detta problem efter alla dessa år, men tyckte ändå att det var värt ett försök. Döm om min förvåning när jag märker att min kropp sakta börjar ändra sig, och nånting händer... För första gången i mitt liv får jag uppleva hur det känns att ha en "hanterbar" mens! Och så har det fortsatt att vara! Vilken fantastisk lättnad, och vilken enorm förbättring i livskvalitet! Linda Wang Ellefsen är verkligen fantastisk - väldigt professionell och duktig och har på bästa sätt kunnat hantera även mig, som är lite "överkänslig" mot akupunkturnålar. Jag är verkligen oändligt tacksam!!"

Ami 47 år, administratör


"First I went to visit Linda to help me with a stomach problem I had since long time. And it helped me a lot specifically for that and for my whole wellness as well. After each visit I feel recovered. And Linda is a super professional that always try to help more and more."

Carmem 46 år, farmaceut


"Traditionell Kinesisk Medicin med Linda Wang Ellefsen har varit en ovärderlig hjälp för mig som lever med den reumatiska diagnosen AS / Bechterews. Efter ett större antal behandlingar i början och en del ändringar i kosten besöker jag Linda numera månadsvis och håller mig så undan skoven. Tack vare TCM, Lindas engagemang och breda kunskap har jag betydligt mindre smärtor/stelhet, vilket är underbart!"

Rahel 48 år, lärare 


"Jag började att gå till Linda Wang Ellefsen efter att jag hade fött mitt första barn för 5 å sedan. Jag kände mig låg och slut på energi. Läkaren rekommenderade antideppressiva mediciner men jag ville testa något annat. Linda Wang Ellefsen förstod direkt min obalans i kroppen och såg ett helt annat sätt som kunde hjälpa mig. Hon är väldig noggran och brinner verkligen för det hon gör. Hon har en fallenhet och ett hjärta som vill hjälpa alla som kommer till henne. Jag är så glad och tacksam att jag hittade henne! Min pappa, syster och vänner har alla börjat gå till henne och alla är lika nöjda! jag har inte bara hittat en alternativ behandlingsmetod utan även en vän i henne! Jag rekommenderar henne till alla i min omgivning som mår dåligt!"

FA 31 år, assistent


"Efter många år av svåra magproblem pga en felbehandlat blindtarm och efter att ha provat absolut ALLT så äe min mage nu efter några behandlingar hos Linda Wang Ellefsen i bättre skick än på mer än 10 år! Även mitt allmäntillstånd är betydligt bättre och jag har mycket mera energi nu! Tack Linda Wang Ellefsen för det du gör! Det ger ger hopp och tro att verklig läkning är möjligt!"

Nina 57 år, socialpedagog


"Jag är jätte nöjd med Lindas behandlingar! När jag kom till henne kunde jag knappt gå alls pga ryggvärk och efter behandlingen kunde jag gå därifrån utan besvär! Bästa Linda Wang Ellefsen! Jag kan varmt rekommendera henne!"

Anette 50 år, landbrukare


"Har alltid haft kraftiga PMS besvär som har varit mycket påfrestande både för mig själv och hela min familj. Någon bekant tipsade om Linda Wang Ellefsen och efter bara några behandlingar minskade mina besvär radikalt och min man ringde sedan överlyckligt til Linda för att tacka henne för "en helt ny fru", haha. Hon kanske räddade vårt äktenskap..? Är såå tacksam!"

MT 42 år, ekonom


"Jag kan verkligen rekommendera Linda Wang Ellefsen! Hon har ett stort kunnande i Kinesisk Medicin och är dessutom en varm och god medmänniska!"

Anna Karin 52, silversmed


"Tusen tack för hjälpen med hostan! Din medicin var det första som verkligen fungerade! Har provat alla på marknaden och ingen har hjälpt! Från att ha hostat ihjäl mig hundra gånger om dagen med mycket aggressiva attacker och inte ha kunnat sova - ingen hosta alls längre efter första skeden, man tror det är ett mirakel!! Jag är såå tacksam!" 

LW 28 år


"Det var väldigt skönt att vara hos Linda Wang Ellefsen! Kroppen reagerade på hennes behandling och blev mycket harmonisk efteråt. Det var så avslappnande att jag somnade under behandlingen. Rekommenderas starkt!"

Mauritz 64, företagare


"Linda räddade min andra graviditet genom att behandla hela min kropp samt att hålla mitt blodtryck nere, på så sätt fick jag endast en mild havandeskapsförgiftning i slutet av graviditeten och födde i vecka 39. Läkarna spådde v 32 som längst! Jag är Linda evigt tacksam! Hon är så professionell, trevlig och gör mer än vad som förväntas! Jag rekommenderar henne varmt till alla! Tack! Allt gott till Linda och hennes man Andreas!"

Josefine 32 år


"Funderar över varför kineser är smartare än oss. Jag har levt med huvudvärk i många år. Värken kommer från nötta nackkotor. Jag hörde talas om Linda Wang Ellefsen och beställde tid och besökte hennes klinik i Mölnbo. Det ångra jag inte. Det är så sjukt bra att jag inte kan beskriva det så ring mig gärna. Nu helt återställld. Jag verkligen rekommenderar Linda Wang Ellefsen och hennes behandlingar. Det är märkligt att Lindas nålar kan ersätta vår vanliga läkarvård. Du som verkligen mår dåligt skall absolut  ta kontakt med Linda Wang Ellefsen  och du kommer inte att ångra dig!"

Bo 70 år, fotograf


"Jag kom till Linda Wang Ellefsens Akupunkturklinik 20 maj i år. Det jag sökte för först och främst var den dagliga huvudvärken. Sen hade jag varit sjukskriven  på tydliga  symptom på utmattningssyndrom i början på året. Jag hade sömnbesvär och en trötthet som aldrig gick över. Redan efter första behandlingen så gick huvudvärken bort. Sen började jag sova bättre och kände mig mindre stressad och piggare efter varje behandling. Nu har det gått 7 månader sen första gången jag var hos Linda Wang Ellefsen och det känns fantastisk bra!"

Britt 56 år, undersköterska


"Linda Wang Ellefsen hjälper mig med åkommor som har med min diabetes att göra. Jag är mycket nöjd vad hennes behandlingar åstadkommer!"

NS 65, socialterapeut


"Jag har regelbundna behandlingar hos Linda Wang Ellefsen, ca en gång i månaden. Det hjälper mig att klara av problem med ryggen. Behandlingarna känns mycket välgörande, som balsam för kropp och själ. Det beror till stor del på Linda Wang Ellefsens engagemang för patienten och för hennes behandlingsmetoder. Jag hade akuta besvär med ischias i ena benet och kände tydligt hur behandlingarna hos Linda Wang Ellefsen hjälpte på ett avgörande sätt till att läkeprocesserna kund ingripa på ett bra sätt. Det är säkert överflödigt att säga att Linda Wang Ellefsen är utomordentligt kunnig i sin yrkesutövning! Önskar att många kan åtnjuta det man får på kliniken i Mölnbo!"

FN, 76 år, präst


"Är mycket nöjd med mina besök hos Linda Wang på hennes klinik. Linda Wang Ellefsen har ett genuint intresse för sitt arbete och en genuin empati och vill hennes patienter väl! Hon är jordnära och man känner sig trygg hos henne. Det är roligt att gå till Linda Wang Ellefsen för att hon är så personlig. Man får kontakt. Det är som att man får en ny kompis! När jag missade mitt tåg och blev hungrig så fick jag stanna hos henne och värma mig och så fick jag soppa. När det var strul vid ett annat tillfälle så fick jag skjuts av hennes man Andreas och på vägen pratade vi om den kinesiska kulturen! Linda gav mig en gratis bok om kinesisk mat och medicin när jag slutade gå hos henne pga att det blev en allt för lång sträcka att åka. Jag saknar Linda Wang Ellefsen för ingen jag träffat efter har jag fått en lika stor känsla för. Trevligt med en så social doktor! När jag pratat om mina problem har Linda Wang Ellefsen utöver akupunkturbehandlingen alltid gett personliga råd och tips! Allt från stödkontakter till vad som passar sig att äta i matväg och vad man kan göra själv. Linda vill inte bara tjäna pengar och sälja. Vill minnas att jag saknade Linda som en kompis mellan varven när man inte besökt henne på länge."

Carolina 25 år, servitris


"Jag började gå hos Linda oktober 2018 pga att jag haft migrän under många år. Linda var proffsig och kunnig och hon förklarade om olika födoämnen som kan påverka kroppen, vad jag borde äta och vad jag borde undvika. Vi bokade in de första behandlingarna rätt tätt, sen har jag fortsatt en gång i månaden. Jag har från att haft migrän minst tio dagar i månaden nu bara två tre dagar och det är en avsevärd skillnad och befrielse för mig. Vissa månader är jag helt smärtfri. Jag kommer fortsätta gå regelbundet för att hålla migränen i schack och jag är så tacksam över den hjälp jag fått!"

Jenny 48 år, förskollärare


"Jag kom i våras till henne och hade innan varit 10-12 gånger hos kiropraktor. Innan dess varit hos sjukgymnast ungefär 8 gånger för att få hjälp med ett diskbråck som är 6 år gammalt. Vidare har diskbråcket gett mig fel gångstil som i sig gett mig en ständig inflammation i höger höft. Den sista gången jag fick behandling av Linda, tre veckor sen så var jag nästan helt smärtfri i en vecka! Vidare har hon hjälpt mig med att höja mitt allmäntillstånd vilket gör att man mår så bra länge efter besöken. Jag har rekommenderat många att besöka Linda! På min arbetsplats går numera 90 % av mina kollegor hos Linda! Jag kommer själv att fortsätta hos Linda utan tvekan!  Jag har definitivt blivit hjälpt av Linda!"

Leif 57 år, handledare


"Att gå på behandling hos Linda har hjälpt mig att känna mig mycket lugnare och mer harmonisk, då jag blir stressad och trött orsakat av pms och övergångsbesvär. Jag har även i samband med det haft mycket stor nytta av kunskapen om kinesisk kostlära, som jag också fått av Linda. Det känns så värdefullt att veta att det finns en naturlig väg, likväl en naturlig orsak, till att lindra dessa besvär istället för att gå omkring med oro och tro att något är fel".

Annette 49 år, sekreterare


"Blev mycket väl bemött av Linda och fick den hjälp jag behövde. Jag är supernöjd med Linda och ska fortsätta med hennes hjälp. Tack Linda!"

Mari 66 år, pensionär


"Linda Wang Ellefsen har hjälpt mig att inse att balans i kroppen är avgörande för hur vi mår. Genom traditionell kinesisk medicin och Lindas härliga personlighet har jag fått upp ögonen för holistisk hälsa - som börjar inifrån. Jag har lärt mig hur olika föda påverkar min kropp, det är en helt ny och fantastisk värld. Jag har på ett naturligt sätt blivit av med min konstanta huvudvärk och även börjat trivas med att dricka varmt vatten som lugnat min mage. Jag rekommenderar Linda Wang Ellefsen till den som vill bli friskare på ett naturligt sätt, utan biverkningar och kemikalier. Just nu ser Linda Wang och jag över hur mina hudproblem kan balanseras, det är en tålamodsprövande process men jag känner mig trygg. När man kommer till Linda Wang Ellefsen känner man sig sedd!"

Sandra 28 år, coach


"Linda Wang Ellefsen är en tjej med otroligt stort hjärta & så mycket kunskap! Hon har hjälpt mig med flera hälsobekymmer, alltid bemött mig med pigga ögon, ett varmt leende och outsinlig energi. Hon kan mycket om otroligt mycket & har nästan alltid goda råd att ge på plats eller så kollar hon helt enkelt upp & återkopplar vid senare tillfälle. Det finns så många åkommor som är så lättbotade genom att helt enkelt jobba MED kroppen & det är just vad Linda gör. Behandlingar anpassas efter dina behov, om nålfobi finns (som i mitt fall) så använder hon ett litet plaströr som får kroppen att slappna av, förbereda sig på sticket & helt enkelt gör att det känns mindre & lättare. Jag rekommenderar Linda Wang Ellefsen varmt till alla jag träffar!"

Sissel 29 år


"Fantastiskt omsorgsfullt och skickligt omhändertagande. Jag är i nästan alltid där i 2 timmar och får nålar, massage, koppning och flertalet andra behandlingar. Efter det är jag alldeles lugn och avslappnad i sinne och kropp. Jag kan varmt rekommendera Linda Wang Ellefsen!"

Åsa 38 år, sjuksköterska


"Idag blev det 1,5 tim lindyhop för första gången! Kul! Och allra härligast är att märka att min energinivå och hjärnans förmåga att hänga med är högre än på, jag-vet-inte-hur-länge!!! Hjärndimman jag befunnit mej i var obeskrivligt vidrig!Sommarens arbete med att få hälsan tillbaka med hjälp av Linda Wang Ellefsen fortsätter och ger fantastiska resultat! Jag hade turen och fick hjälp av Linda Wang Ellefsen! Jag önskar bara att jag fått rätt hjälp tidigare!"

AJS 54 år, lärare


"Linda Wang Ellefsen är både duktig, empatisk och noggrann, att komma till henne känns alltid lika befriande. Jag har inga större fysiska symptom utan går till Linda i preventivt syfte, för att hålla mig frisk under lång tid framöver. Jag tror vi kommer att lyckas med det"

Nina 52 år, läkare


"Jag har varit hos Linda Wang Ellefsen ett flertal gånger, bl.a för inflammation i hälen. Jag är jättenöjd med Lindas behandlingar, jag blev bra efter 3 gånger, hon är mycket kompetent inom akupunktur och Kinesisk örtmedicin. Hon anstränger sig verkligen för att hjälpa kunden. Jag kommer att fortsätta gå till Linda 1 gång i månaden för mitt välbefinnande, även om min häl har läkt, känner att jag får bättre energi i kroppen efter hennes behandlingar. Jag kan verkligen rekommendera henne!"

Siw 60 år, programledare


"Tack Linda Wang Ellefsen för proffsigt ödmjukt bemötande och bra omhändertagande av min son och mig med våra krämpor. Du fick min sons arm att få rörelse och mindre värk efter en ful sårskada. Din kunskap om människokroppens förmåga och oförmåga har hjälpt mig. Jag har fått akut hjälp vid värk och även långsiktig behandling. Helheten med råd om kosten näringsämnen är mycket givande!"

Kristina 48 år, barnmorska


"När jag kom till Linda Wang Ellefsen sökte jag för smärta i skuldran, vad jag inte visste var att hon skulle komma att åtgärda en mängd olika problem jag hade i min kropp. Jag knaprade piller mot halsbränna och har alltid haft problem med magen. Efter några behandlingar så upphörde halsbrännan, magen började bli normal igen och smärtan i skuldran försvann mer och mer. Nu har jag inte behövt ta ett enda piller på två år mot halsbränna."

CL 38 år, kriminalvårdare


"Jag tror verkligen på akupunktur som ett sätt att tilltala kroppens egen förmåga till självläkning och helande. När Linda Wang Ellefsen med varsamt bestämda rörelser sätter sina nålar på olika blockerade områden, känner jag hur en väldig energi och rörelse frigörs och jag blir vital och glad. Hon är mycket professionell och till henne kan jag lugnt överlåta min kropp. Har fått hjälp att läka lunginflammation, ett skadat ben, allmän stress och sömnbesvär. Jag försöker, även om jag inte har några akuta besvär, att gå regelbundet för att upprätthålla både kroppslig och själslig hälsa. Mycket tacksam för att denna möjlighet finns så nära till hands i Mölnbo."

Cecilia 70 år, sjuksköterska


"Jag kan verkligen rekommendera Linda Wang Ellefsen"

Veronica 51 år, coach


"Jättefin lokal och mycket bra behandling, mina fötter är bra igen och jag har fått min energi tillbaka!! Tack Linda Wang Ellefsen bästa akupunktörska!"

MS 59 år, företagare


"Fantastisk service och kunskap. Kom in som ett vrak. Går ut med ett lugn och ingen smärta! Tack snälla Linda!"

Thersesia 46 år, terapeut


"När jag kom till Linda Wang Ellefsen så hade jag nästan gett upp, jag tänkte att det här är sista försöket till och se om jag kan må bättre i och med att jag har en kronisk sjukdom och inte velat ta syntetiska hormoner och haft ganska komplicerat med olika behandlingar så är det här det som verkligen har hjälpt mig och ännu är jag inte frisk men jag känner att jag är på god väg, min kropp mår redan mycket bättre tack vare Linda Wang Ellefsen som är så otroligt ödmjuk & duktig. Det är verkligen värt att prova."

Karin 39 år, barnskötare


"Jag har fått mycket hjälp av de akupunkturbehandlingar som jag varit på hos Linda Wang Ellefsen, jag har fått hjälp att behandla en så kallad tennisarm och ryggskott och dämpa ett skov då jag hade en inflammerad tarm. När jag gick igenom en svår tid i mitt liv fick jag hjälp med stresshantering och att motarbeta negativa tankar. Jag anser att Lindas behandlingar ger väldigt goda resultat och hennes expertis när det gäller kostråd och vidare hjälp har varit väldigt värdefulla för mig och min man. Jag känner mig mycket väl omhändertagen och respekterad hos Linda Wang Ellefsen. Hon har en unik förmåga att få hennes klienter att känna sig ompysslade och uppskattade".

Magdalena 49 år, psychoterapeut


"Önskar att många fler har kommit underfund med vad Linda Wang Ellefsens behandlingar gör med våra slitna och trötta kroppar. Ni som inte har provat...gör det!! Himmelriket öppnar sig!!"

Birgitta 81 år, politiker


"Det hon gör är så naturligt och fantastiskt! Hon lyssnar inte bara till kroppen utan även till själen. Hon går på djupen av problem, tar tag i roten och inte bara lägger en filt över de onda. Linda Wang Ellefsen har inte bara hjälpt mig att må bättre utan även hjälpt mig att få upp ögonen för hur kroppen fungerar. Vi alla är olika och vi alla måste lära oss hur just vår kropp funkar. Jag rekommenderar Linda Wang till alla mina vänner och flera har besökt henne. Är tacksam över att fått träffa någon som vill jobba med kroppen och själen på ett naturligt sätt. Inte bara ge massa medicin som hjälper för stunden. Linda Wang Ellefsen är bäst! Utan att skryta så säger jag det!"

Frida 29 år, vårdare


"Blev så överraskad när jag googlade och hittade till Linda Wang Ellefsen i Mölnbo. Jag hade under en längre tid fått sämre hälsa och utvecklade b.la allergier mot olika födoämnen och hade förstorad mjälte, något som den konventionella sjukvården inte gjorde något åt tyvärr. Ganska snabbt kände jag att Linda Wang Ellefsens behandling tillsammans med mitt nya kostupplägg hade effekt. Jag började må bättre och bättre. Efter ett tag friskförklarade Linda Wang Ellefsen mig och sa att jag inte behövde gå till henne mer. Nu kan jag t.ex äta mjölkprodukter igen och min hälsa har förbättrats avsevärt. Värt vartenda öre. Linda Wang Ellefsen är en väldigt fin person och jag är så glad att jag hittade till henne! Så tacksam och imponerad!"

Sophie 34 år, studerande


"Efter många års dåligt mående tog jag kontakt med Linda Wang Ellefsen, hade problem med sömn, stress, mage och återkommande huvudvärk liknande migrän. Linda gjorde en hälsokontroll på mig och kom fram till vad jag hade för problem och vad ska vi använda för behandlingmetod. Fick även råd och tips vad jag skulle äta/undvika, vad jag ska dricka/undvika. Har även fått behandling på åkommor som har dykt upp under regelbundna besök, tex tennisarmbåge med inflamerad axel. Linda Wang Ellefsen är väldigt kompetent och trevlig, fokus ligger 100% på att patienten ska må bättre och bli av med sina besvär. Rekommenderar henne varmt om du vill bli bra utan kemikalier och med en metod som har funnits i Kina flera tusen år."

PMA 45 år, operatör


"Linda Wang Ellefsens behandling av mig har absolut hjälpt mig att få igång bättre cirkulation i mitt högra ben. Även besvären i ländryggen har blivit mycket bättre. Det man får tänka på att detta är ingen quick fix utan man måste låta kroppen få ta den tid den behöver för att läka sig själv. Lindas Wang Ellefsens nålar är det som sätter igång processen."

Bo 70 år, byggledare


"Mina besök hos Linda Wang Ellefsen har verkligen gjort skillnad i min kropp sedan jag började gå till henne för behandling. Jag hade ångest, kände mig lite deprimerad och hade sömnsvårigheter till och från. Var mycket spänd i axlar och nacke vilket har släppt mycket. Hennes behandlingar är mycket kraftfulla och har gett mig starka utrensningar efteråt. Under ett halvårs tid har hon hjälpt mig och nu sover jag mycket bättre, ångesten har nästan försvunnit helt och känner mig inte så deppig längre. I grunden har jag ett holistiskt tänk, en medvetenhet och intresse för hälsa och örter. Gör allt jag kan för att läka min kropp och komma i balans vilket har lett till stora framsteg. Utöver behandlingarna har jag tagit till mig de råd som Linda Wang Ellefsen har gett mig angående kost och tips på behandlings metoder jag kan göra hemma. Det går att läka om en vill och är redo för den resan samt att det tar tid. Det är en gåva att ge sig själv den kärleken och tiden är viktig för att skapa bättre balans i sitt liv. Reningen fortsätter."

Emily 27 år, studerande


"Innan jag blev patient hos Linda Wang Ellefsen hade jag ett kvadratdecimeter stort och svårt kliande eksem på ena smalbenet. Varken vårdcentral eller sjukhus hade lyckats rå på det och jag kliade tills det blödde. Linda Wang Ellefsen undersökte mig oerhört noggrant och satte sedan nålar och gav mig riktlinjer för bland annat kosten. Jag följde råden och lade mig under nålarna. Efter en tid blev jag så bekväm med detta, att jag somnade under behandlingen! Nå, eksemet försvann och numera får Linda Wang Ellefsen ta hand om alla de krämpor som en sjuttioårig kropp utsätts för! Jag är mycket tacksam för den skicklighet och kunskap Linda erbjuder!"

Eva 70 år, lärare


"Som tur fick vi hela familjen - föräldrar och två ungdomar, vara på behandlingen hos Linda. Vår tonåriga pojke hade haft bekymmer med acne, vi har provat olika slags lösningar för hans acne men inget verkade funka. Efter 2 behandlingar och rekommendationer ser det mycket bättre ut! 19-åring flickan skadade foten allvarligt precis innan vi kom på andra behandlingen och mådde betydligt bättre direkt efter! Linda diagnostiserade henne även med obalans i sköldkörtel som hon har haft problem med tidigare och uppmuntrade oss att ta blodprov angående problemet. Hon blev nöjd med behandlingarna. Min man fick balansbehandling i hela kroppen och känner sig mycket lugn på sista tiden och mår hälsosammare i allmänhet. Själv mår jag både fysiskt och psykiskt bättre, är glad och mycket nöjd. Jag fick även behandling för min tåsvamp, som jag trodde jag skulle aldrig bli av med. Nu är det nästan borta! Dessutom gick jag ner i vikt. Känner mig helt fantastiskt! Jag fick en ny insikt om  maten och hur man rensar kroppen från gifter. Linda och Andreas tar emot oss på ett behagligt och härligt sätt. Linda undersöker och behandlar med stor professionalism. Lindas klarsynthet pekar direkt på problemet och tar hand om det bestämt och säkert. Andreas och Linda är två eldsjälar. Alla i familjen fick må bättre efter behandlingarna. Vi önskar innerligt att de ska fortsätta deras underbara jobb och hjälpa människor!"

Odilia 48 år, logoped


"Jag var kund hos Linda för ett tag sedan och skulle vilja framföra  min enorma uppskattning och ett stort tack till Linda för det starka engagemanget, värmen och det personliga bemötandet! Jag försöker följa Lindas kostråd och andra rekommendationer som ledde till en stor förändring för mig!"

Milena 34 år, psykolog


"Fantastisk människa ned mycket kunskap!"

Leif 57 år, handledare


"Efter en behandling känner jag mig upplivad, och energierna flödar igen.

Jag rekommenderar det verkligen!"

Ulla 67 år, företagare


"Linda Wang Ellefsen, du är bäst på akupunktur! Jag har provat många..."

ML 60 år, butiksägare


"Fantastisk service och kunskap! Kom in som ett vrak. Går ut med ett lugn och ingen smärta längre i nacke och fot!

Tack snälla Linda Wang Ellefsen! Vi kommer åter!

TH 49 år, homeopat


"Har fått behandlingar av Linda Wang Ellefsen och det hjälpte mig verkligen och symptomen försvann!

Tusen tack Linda Wang Ellefsen!

Barbro L 78 år, psykolog


"Tusen tack Linda för hjälpen med min hosta! Helt ortoligt, det är det första som verkligen fungerade! Har provat allt på marknaden och inget har hjäpt. Från att ha hostat ihjäl mig 100 gånger om dagen med flera aggresiva attacker och vaken halva natten - till INGEN HOSTA alls längre .. Man tror det är ett mirakel!"

LW 28 år, assistent


"Jag saknar dig och dina nålar! Har aldrig mått såå bra som när jag fick behandlingar av dig bästa Linda Wang Ellefsen!"

MM 62 år, företagare